VAPAA-AJAN MAJOITUSRATKAISUT

Vapaa-ajan mallistomme koostuu näyttävistä lasi-igluista sekä modulaarisista vapaa-ajan rakennuksista, joita yhdistelemällä voit luoda tarpeesi mukaisia kokonaisuuksia.
Lasi-iglut

Näyttävät Meteori lasi-iglut tarjoavat esteettömän näkymän koko maiseman leveydeltä.

Modulaariset

Toteuta haluamasi vapaa-ajan kokonaisuus yhdistelemällä modulaarisia ratkaisujamme.

Konseptiratkaisut

Konseptiratkaisumme avulla voit toteuttaa yksilöllisten tarpeidenne mukaisia vapaa-ajan kokonaisuuksia.

LASI-IGLUT

Meteoriiglu_logo_vaaka

Tyylikkään METEORI iglun makuuhuoneesta avautuu uskomaton näköala koko maiseman leveydeltä, kattokorkeuteen saakka. Igluja on saatavana kahdessa eri vakiokoossa, 36 m² Iso Karhu 4:lle hengelle sekä 23 m² Pikku Karhu 2:lle hengelle. Iglut valmistetaan tehtaalla vakioiduissa olosuhteissa ja toimitetaan asennuskohteeseen täysin valmiina ja varusteltuina. Ratkaisu on nopea ja edullinen toteuttaa.

Mallisto

Haluatko lisätietoja?

Voit jättää yhteydenottopyynnön asiakaspalveluumme alla olevalla lomakkeella.

  Näyttävä ratkaisu

  METEORI lasi-iglut ovat näyttävän näköisiä sekä sisältä, että ulkoa. Halutessasi iglujen verhoilu voidaan suunnitella tarpeidenne mukaan, jolloin lopputulos sopii yksilölliseen tyyliinne.

  Nopea asennus

  Iglut valmistetaan tehtaalla ja ne toimitetaan pystytyspaikalle kahdessa osassa. Näin asennus paikan päällä valmiille perustuksille on nopeaa ja kustannustehokasta.

  Mukautuva varustelu

  Perustoimituksen lisäksi valittavanasi on monipuoliset lisävarusteet, jonka avulla lasi-iglut mukautuvat käyttötarvettanne vastaaviksi.

  VAPAA-AJAN ASUNNOT

  MODULAARINEN MÖKKIRATKAISU

  Mökkiratkaisumme koostuu valmiista moduuleista, joita yhdistelemällä voitte luoda toiveenne ja käyttötarpeenne mukaisen kokonaisuuden. Kevytrakenteinen ratkaisu toimitetaan asennuskohteeseen käyttövalmiina, eikä se välttämättä edellytä erillisiä perustuksia säädettävien asennusjalkojensa ansiosta.

  Yhdistele haluamasi kokonaisuus

  Perusmoduleita yhdistelemällä tilaratkaisusta saadaan aina tarpeenne mukainen: olohuone, makuuhuone, sauna, peseytymistilat tai mitä vain haluat. Moduleita voidaan myös yhdistää toistensa päälle, jolloin myös kaksitasoiset ratkaisut ovat mahdollisia.

  Malli A

  Malli A - olohuone/makuuhuone.

  Malli B

  Malli B - kylpyhuone/wc.

  Malli C

  Malli C - sauna.

  Malli A+A

  Malli A+A - olohuone ja makuuhuone.

  Malli A+A+A

  Malli A+A+A - laajennettu olohuone ja makuuhuone.

  Malli A+B

  Malli A+B - makuuhuone/olohuone ja kylpyhuone.

  Malli A+B+A

  Malli A+B+A - olohuone, kylpyhuone ja makuuhuone.

  Malli C+A

  Malli C+A - sauna ja olohuone.

  Nopea asennus

  Mökit valmistetaan tehtaalla ja ne toimitetaan rakennuspaikalle asennusvalmiina. Näin asennus paikan päällä valmiille perustuksille on nopeaa ja kustannustehokasta.

  Näyttävä ratkaisu

  Modulaariset mökit ovat näyttävän näköisiä sekä sisältä, että ulkoa. Eri moduuleja yhdistelemällä voidaan helposti toteuttaa kullonkin haluttu ja parhaiten soveltuva tilaratkaisu.

  Osaava kumppani

  Coverhallilla on pitkä kokemus vaativista asennusurakoista ja tiukan aikataulun kanssa työskentelystä. Kanssamme toteutat projektisi laadukkaasti ja itsenne näköisesti.

  VAPAA-AJAN KONSEPTIRATKAISUT

  RATKAISUT TARPEEN MUKAAN

  Tehokkaan tuotantoketjumme sekä osaavan tiimimme ansiosta voimme tarjota myös yksilöllisiä mutta edullisia konseptiratkaisuja. Tehdasvalmiiden elementtien toimittaminen asennuspaikalle säästää rakennuskustannuksia ja mahdollistaa toteutukset nopeallakin aikataululla.

  Konseptimallilla pystymme vastaamaan vaikkapa matkailukeskusten tai erilaisten yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kerromme lisää!