Elämyksiä,

tyyliä ja laatua

Design

Iglun tyylikäs design tarjoaa huikeat näkymät. Iglujen ulkoasua voidaan muokata yksilöllisesti tarpeenne mukaan materiaalivalinnoin.

Laadukas

Lasi-iglut on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja kontrolloiduissa olosuhteissa korkean laadun ja kestävyyden varmistamiseksi.

Taloudellinen

Lasi-iglut valmistetaan käyttövalmiuteen saakka tehdastiloissa, joka takaa vakaan rakennuslaadun ja vähentää rakennusaikaa työmaalla.

Nopea asennus

Lasi-iglut toimitetaan sijoituspaikalle kahtena elementtinä ja niiden asennus valmiille perustuksille on nopeaa ja vaivatonta.

Meteori iglu 23,0 m2

Tehokas pohjaratkaisu

Tyyliinne sopiva ratkaisu

Coverhall lasi-iglu makuhuoneesta
coverhall lasi-iglun makuuhuone
Coverhall Lasi-iglu lomakeskuksessa
lasi-iglu
lasi-iglu
Coverhall lasi-igluja lomakeskuksessa
Majoitusratkaisuna lasi-iglut lomakeskuksessa

Lasi-iglu on varustettu lämpöpumpulla, joka pitää sen lämpinänä talvipakkasilla. Kattolasien ulkopinta on selektiivilasia, jonka auttaa torjumaan iglun kuumenemista aurongovalossa. Näin iglu tarjoaa miellyttävää majoitusta kaikkina vuodenaikoina.

Perustoimituksen lisäksi valittavanasi on monipuolinen lisävarustelu, joiden avulla iglut mukautuvat yksilöllisiin tarpeisiinne. Materiaali- ja sisustusvalintojen avulla iglujen ulkoasu voidaan myös mukauttaa tyyliinne sopivaksi.

Asennusvalmiina elementteinä toimitettava iglu on nopea asentaa sijoituspaikalla valmiille perustuksille.

Asiakaspalvelu

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja tarjoamistamme palveluista. Olemme avoinna arkisin klo 9 – 16.

Kaikki yhteystiedot

.