SÄÄSUOJAUS

Kokenut tiimimme toteuttaa sääsuojauksen kohteeseen kuin kohteeseen. Varmista töiden sujuminen aikataulussa ja suojatuissa olosuhteissa ja ota yhteyttä asiantuntijaamme.

KÄYTTÖKOHTEITA

Sääsuojausta tarvitaan mm. uudisrakennus- ja saneerauskohteissa, silta- ja tietyömailla sekä maanrakennuskohteissa silloin, kun halutaan varmistaa töiden jatkuminen sääolosuhteista riippumatta. Se on myös tehokas tapa hallita rakennusaikaisten haittojen, kuten pölyn tai muiden materiaalien leviämistä kohteen ympäristöön. Vakioidut työskentelyolosuhteet vaikuttavat merkittävästi myös työn laatuun, työskentelymukavuuteen sekä työturvallisuuteen.

Suojaa myös tarvikkeet

Modulaarisen rakenteen ansiosta hallien pystytys valmiille perustalle on nopeaa ja säästää näin kustannuksia. Haluttaessa halli voidaan myös toteuttaa maapohjaisena, jolloin erillisiä perustuksia ei tarvita lainkaan. Alumiinirunkoiset hallit mahdollistavat myös niiden siirtämisen, jolloin koko rakenne voidaan käyttötarpeen päättyessä siirtää uuteen kohteeseen ja vanha asennuspaikka ennallistaa täysin. Näin hallit soveltuvat erinomaisesti myös tilapäisen tai muuttuvan käyttötarpeen ratkaisuiksi.

Työntekijät

Työkohteen suojaus sään vaikutuksilta mahdollistaa työn jatkumisen aikataulussa ja lisää turvallisuutta.

Materiaalit

Rakennusmateriaalien tehokas varastointi ja suojaus nopeuttaa työn sujuvuutta sekä vähentää hävikkiä.

Työkoneet

Työmaalla käytettävien koneiden suojaus pitää koneet käyttökountoisina ja tarjoaa tilat niiden huoltamiseen ja varaosien säilytykseen.

Pöly ja lika

Suojarakenteilla voidaan varjella sekä rakennuskohdetta pölyn ja lian vaikutuksilta että kohteen ympäristöä töiden aiheuttamilta haittavaikutuksilta.

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella kaavakkeella. Yhdessä osaavien asiantuntijoidemme avulla löydämme sinulle parhaan ratkaisun, oli sitten kyse pienestä telttaratkaisusta tai laajasta hallikokonaisuudesta.