HALLIT JA TELTAT

Hallimallistostamme löydät ratkaisun kaikkiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin pienistä pressuhalleista aina suuriin teollisuushalleihin saakka. Kokenut tiimimme auttaa sinua suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja ylläpitoon.

MONIKÄYTTÖISET HALLIT JA TELTAT

Teräs- tai alumiinirunkoinen halli on hyvä vaihtoehto monenlaisten tilatarpeiden ratkaisuksi, sillä se voidaan helposti toteuttaa käyttötarpeen ehdoilla. Seinä- ja katemateriaalien avulla voidaan halli toteuttaa joko kylmänä tai täysin eristettynä ja runkoratkaisuilla halli saadaan tehtyä mittojen mukaan. Monipuolisten ovi-, valaisu- ja ilmanvaihtoratkaisujen avulla halli vastaa tehokkaasti kunkin kohteen yksilöllisiin edellytyksiin.

Nopea asennus ja siirrettävyys

Modulaarisen rakenteen ansiosta hallien pystytys valmiille perustalle on nopeaa ja säästää näin kustannuksia. Haluttaessa halli voidaan myös toteuttaa maapohjaisena, jolloin erillisiä perustuksia ei tarvita lainkaan. Alumiinirunkoiset hallit mahdollistavat myös niiden siirtämisen, jolloin koko rakenne voidaan käyttötarpeen päättyessä siirtää uuteen kohteeseen ja vanha asennuspaikka ennallistaa täysin. Näin hallit soveltuvat erinomaisesti myös tilapäisen tai muuttuvan käyttötarpeen ratkaisuiksi.

Ominaisuuksia ja vaihtoehtoja

Teräsrunko

Teräs on kestävä ja edullinen materiaali, jonka työstettävyys mahdollistaa myös yksilölliset toteutusratkaisut.

Alumiinirunko

Alumiini on kestävää mutta kevyttä, jonka takia se sopii erityisesti siirrettävien halliratkaisujen runkomateriaaliksi.

Seinät ja katteet

Halli voidaan kattaa joko kestävällä pvc-pressulla tai teräsrakenteella. Katteet voidaan myös eristää, mikäli tila halutaan täysin lämpimäksi.

Oviratkaisut

Oviratkaisuja voidaan toteuttaa usealla eri tekniikalla ja lähes missä koossa tahansa. Kysy lisää monipuolisista vaihtoehdoistamme.

Valaistus

Hallin valaistus toteutetaan sen käyttötarkoitukseen soveltuvaksi. Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja valaisuun.

Ilmanvaihto ja ilmastointi

Hallit voidaan varustaa ilmanvaihto- tai ilmastointijärjestelmin. Sisätiloja voidaan myös jakaa sisäseinin, jolloin koko hallin eri tarvitse olla eristetty.

Vakio tai custom

Mallistomme kattaa sekä vakiokoot että mittojen mukaan räätälöidyt ratkaisut. Tiimimme auttaa sinua löytämään parhaan ja taloudellisimman ratkaisun.

Asennus ja huolto

Voimme toimittaa hallit asennettuna ja käyttövalmiina. Myös käytön aikainen huolto kuuluu palveluvalikoimaamme.

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella kaavakkeella. Yhdessä osaavien asiantuntijoidemme avulla löydämme sinulle parhaan ratkaisun, oli sitten kyse pienestä telttaratkaisusta tai laajasta hallikokonaisuudesta.