Hallit ja teltat

kaikkeen käyttöön

Hallit ja teltat

Valikoimastamme löydät PVC-hallit ja teräshallit kaikkiin käyttötarkoituksiin. Edustamme alan laadukkaimpia valmistajia, joiden valikoimasta voimme tarjota teille parhaan ratkaisun.

Suunnittelu

Kokenut tiimimme tarjoaa suunnitteluapua hallinne toteutukseen. Runsaiden koko- ja varusteluvaihtoehtojen avulla hallit voidaan toteuttaa kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Asennus ja purku

Meiltä saat sopivan halliratkaisun avaimet käteen -periaatteella, käyttövalmiiksi asennettuna. Tarjoamme apua myös hallien siirtoon sekä niiden käytön aikaiseen huoltoon.

hallit ja teltat

Tilapäinen tai pysyvä ratkaisu

PVC-halli tai teräshalli on kestävä ratkaisu erilaisten tilatarpeiden toteutukseen. Hallin koko ja muoto voidaan toteuttaa yksilöllisten tarpeidenne mukaisesti ja monipuolisten vaihtoehtojen avulla tila saadaan tehokkaaseen käyttöön. Halli voidaan pystyttää nopeasti ja tarvittaessa siirtää käytön päätyttyä uuteen kohteeseen.

Tutustu käyttökohteisiin alta
PVC-halli varastointi
Varastointi
PVC-halli logistiikka
Logistiikka
PVC-halli lentokonehalli
Hangaarit
Tapahtumat
PVC-halli varastointi
Maatalous
PVC-halli rakennuksen jatkeena
Tuotantotilat
Toimitilat
Maneesit
PVC-halli
Työmaat
Coverhall juhlateltta
Juhlateltat
PVC-halli kriisinhallinta
Kriisinhallinta
Urheiluhallit
Asiakaspalvelu

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja tarjoamistamme palveluista. Olemme avoinna arkisin klo 9 – 16.

Kaikki yhteystiedot