Siirtohallit Oy vaihtoi nimensä Coverhall Oy:ksi

Siirtohallit Oy vaihtoi nimensä Coverhall Oy:ksi 13.3.2018.

 

Siirtohallit jää yrityksen aputoiminimeksi, jota käytetään edelleen yhtiön Suomessa myymien siirrettävien hallirakenteiden markkinoinnissa.

Nimenmuutoksen syy on yhtiön kasvu ja suuntautuminen Suomen ohella kansainvälisille markkinoille, joista ensi vaiheessa toiminta käynnistetään Ruotsissa. Yrityksen omistussuhteet, johto ja työntekijät säilyvät ennallaan. Muutoksen yhteydessä Coverhall Oy:n tuotevalikoima laajenee kattamaan siirrettävien halli- ja telttarakenteiden sekä sääsuojauksen lisäksi myös nopeasti asennettavia lasi-igluja sekä kevytrakenteisia vapaa-ajan asuntoja. Tuotevalikoima on laajennettu kattamaan myös työmaa- ja rakennustarvikkeita.

”Yrityksen uusi nimi helpottaa toimintaamme kansainvälisillä markkinoilla ja monipuolisemman tuotevalikoiman ansiosta voimme palvella entistäkin laajempaa asiakaskuntaa. Myös nykyiset asiakkaamme, joille kuuluu suuri kiitos Siirtohallit Oy:n pitkäjänteisestä ja syvällisestä asiakkuudesta, hyötyvät laajentumisen mukanaan tuomasta lisääntyneestä tarjonnasta ja osaamisestamme”, toteaa kehitysjohtaja Ilkka Roslin Coverhall Oy:stä.

 

Lisätietoja:

Coverhall Oy
Ilkka Roslin
Kehitysjohtaja
Puh. +358 (0)500 533 700
Lähetä sähköpostia

Siirtohallit Oy:n perinteet

Siirtohallit on vuonna 2012 perustettu sääsuojaukseen ja siirrettäviin halli- ja telttarakenteisiin erikoistunut yritys, jonka henkilöstö omaa vuosikymmenten mittaisen kokemuksen alalta. Yritys edustaa alan tunnetuimpia tuotteita ja tarjoaa monipuolisia, yksilöllisiä ja korkealaatuisia ratkaisuja kaikkiin asiakkaidensa varastointi-, suojaus-, tapahtuma- tai rakennusaikaisiin tarpeisiin.

, ,