Penkereen

tukiseinäelementti

Kestävä ratkaisu

Tuotteella on 50 vuoden rajoitettu takuu. Elementit eivät tarvitse huoltoa, sillä ne kestävät hyvin sään ja käyttöympäristön rasituksia, esimerkiksi UV-säteilyä, merivettä sekä mekaanista kulutusta.

Kustannustehokas

Elementin asennus sujuu nopeasti ja pienellä logistiikalla käyttäen vain tavallisia työkoneita. Elementin suunnittelun ansiosta rakenne muotoutuu helposti asennusympäristön edellyttämiin muotoihin.

Ympäristöystävällinen

Elementit valmistetaan täysin kierrätetystä PVC-materiaalista ja ne voidaan myös kierrättää edelleen käytön jälkeen. Elementtien värien ja näkymättömien kiinnitysten ansiota ne sulautuvat ympäristöönsä huomaamattomasti.

hRantarakentaminen

Kestävää maisemointia

Kierrätetystä PVC-muovista valmistettua penkereen tukiseinäelementtiä käytetään erilaisten pengerrysten tai maanvakautusten toteutuksiin.

Tuotteella voidaan esimerkiksi toteuttaa rantojen pengerrykset, joilla rannan maa-aines saadaan pysymään halutussa muodossa ilman eroosiosta johtuvaa sortumavaaraa sekä estää maa-aineksen valuminen. Näin rantaan saadaan joko haluttua syvyyttä (esim. venesatamat) tai toteutettua suojauksia vedenkorkeuden vaihteluilta.

Tukiseinäelementti soveltuu erinomaisesti myös erilaisiin maisemointeihin, vaikkapa lampien, rinteiden ym. porrastusten toteutuksiin.

Kestävä ja vesitiivis ratkaisu

Tuotteella on 50 vuoden rajoitettu takuu. Vinyylielementit eivät tarvitse huoltoa niiden korkean sään, kulutuksen ja ympäristökestävyyden ansiosta.

Kestää hyvin korroosiota, ympäristörasitusta, biologisia tekijöitä, esimerkiksi UV-säteilyä ja merivettä.

Kestää hyvin mekaanista kulutusta, naarmutusta ja halkeamia.

Rakenne pysyy tiiviinä sen kiinnitysjärjestelmän ansiosta, joka on sijoitettu suurimman paineen vastaanottavalta alueelta.

Säästä aikaa ja rahaa

Tukiseinäelementti on logistiikka- ja asennusystävällinen, kiitos sen kevyen rakenteen ja ainutlaatuisen suunnittelun.

Elementin asennus on nopeaa ja sujuu normaaleja työkaluja ja -koneita käyttäen.

Elementin suunnittelun ansiosta se mukautuu elposti erilaisiin luonnollisiin muotoihin, esimerkiksi vaihtelevaan rantaviivaan tai joenpenkkoihin.

Esteettinen ja ympäristöystävällinen

Tukiseinäelementit valmistetaan ympäristöystävällisesti täysin kierrätetystä PVC-materiaalista. Ne voidaan myös kierrättää edelleen käytön päätyttyä.

Elementti sulautuu huomaamattomasti ympäristöönsä sen suunnittelun, värivaihtoehtojen sekä näkymättömiin jäävien kiinnikkeiden ansiosta.

Vakioväreinä saatavana on hharmaa, oliivinvihreä sekä ruskea, mutta tilauksesta ne voidaan myös toteuttaa missä tahansa RAL-värissä.

Kattava palvelu

Coverhallilta saat kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun, jonka toteutamme asiantuntijakumppaniemme kanssa.

Valikoimassamme on useampia erikokoisia elementtejä sekä niiden lisätarvikkeita. Lisäksi kauttamme saat maa-ankkuroinnin sekä asennukseen tarvittavat välineet.

EcoLock-järjestelmäämme on saatavana laajennusosana TerraDeck-komposiittilankku, jonka avulla voidaan toteuttaa upeita kokonaisuuksia vaikkapa yksityisten laitureiden tai pienvenesatamien käyttöön.

Haluatko lisätietoja? Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Jokirannan sääntely

PVC-paalutusta voidaan käyttää jokien, ojien tai kanavien suojaamiseen ja säätämiseen. Rakenteensa ansiosta EcoLock-paalutusjärjestelmät sopeutuvat helposti maaston luonnollisiin kaarevuuksiin.

Seinämä tukijärjestelmällä

Erilaisten vesialueiden tai jokien rantojen suojaamiseksi paalutusta voidaan vahvistaa myös erityisellä tuki- ja ankkurijärjestelmällä, joka tarjoaa suojaa ja lisää järjestelmän kestävyyttä.

Pengermät

Vinyylipaalutuksen käyttö vesialeen pengermän suojauksena lisää niiden kestävyyttä ja vähentää merkittävästi eroosion vaikutusta.

Tulvavallin vahvistus

Tukiseinäelementin käyttö tulvavallin vahvistuksena lisää rakenteen vakautta ja tiiviyttä, estäen teokkaasta veden etenemisen tulva-aikaan.

Maanpidättäminen

EcoLock-järjestelmää voidaan tehokkaasti käyttää suojaamaan rinteitä, maanvyörymiä ja erilaisia kaivauspaikkoja. Pidätysjärjestelmät mahdollistavat maaston helpon ja esteettisen muotoilun.

Rantojen suojaaminen

Elementin tiiviys yhdistettynä esteettisiin ominaisuuksiin mahdollistaa EcoLock-paalutuksen käytön rantojen suojaamiseksi vaihelevalta vedenkorkeudelta. Järjestelmä sulautuu aina täydellisesti ympäröivään alueeseen.

Katkaisuseinä

Tukiseinän käyttö vaihtelevan tai kohonneen pohjaveden alueilla vähentää tehokkaasti veden liikkumista ja turvaa maastoa asteittaiselta eroosiolta ja heikentymiseltä.

Ympäristöhaittojen torjunta

EcoLock-pidätysjärjestelmiä voidaan käyttää vesisäiliöiden tai pohjaveden erottamiseen mahdollisista ympäristöhaittaa aiheuttavista alueista (esimerkiksi kaatopaikkojen ja tehtaiden läheisyydessä).

Asiakaspalvelu

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja tarjoamistamme palveluista. Olemme avoinna arkisin klo 9 – 16.

Kaikki yhteystiedot