Meteoriiglu_logo_valkoinen
Tyylikkään METEORI igluratkaisumme makuuhuoneesta avautuu uskomaton näköala koko maiseman leveydeltä, kattokorkeuteen saakka. Igluja on saatavana kahta eri kokoa, 36 m² Iso Karhu 4:lle hengelle sekä 23 m² Pikku Karhu 2:lle hengelle. Iglut valmistetaan tehtaalla ja ne toimitetaan asennuskohteeseen täysin valmiina ja varusteltuina. Ratkaisu on nopea ja edullinen toteuttaa.

Kuvagalleria

Tutustu Meteori-igluihin kuvagalleriassamme. Voit suurentaa kuvat klikkaamalla niitä.

Mallisto

Näyttävä ratkaisu

METEORI lasi-iglut ovat näyttävän näköisiä sekä sisältä, että ulkoa. Halutessasi iglujen verhoilu voidaan suunnitella tarpeidenne mukaan, jolloin lopputulos sopii yksilölliseen tyyliinne.

Nopea asennus

Iglut valmistetaan tehtaalla ja ne toimitetaan pystytyspaikalle kahdessa osassa. Näin asennus paikan päällä valmiille perustuksille on nopeaa ja kustannustehokasta.

Mukautuva varustelu

Perustoimituksen lisäksi valittavanasi on monipuoliset lisävarusteet, jonka avulla lasi-iglut mukautuvat käyttötarvettanne vastaaviksi.

MODULAARINEN MÖKKIRATKAISU

Mökkiratkaisumme koostuu valmiista moduuleista, joita yhdistelemällä voitte luoda toiveenne ja käyttötarpeenne mukaisen kokonaisuuden. Kevytrakenteinen ratkaisu toimitetaan asennuskohteeseen käyttövalmiina, eikä se välttämättä edellytä erillisiä perustuksia säädettävien asennusjalkojensa ansiosta. Perusmoduuleita on kolme, joita yhdistelemällä tilaratkaisusta saadaan aina tarpeenne mukainen.

Nopea asennus

Mökit valmistetaan tehtaalla ja ne toimitetaan rakennuspaikalle asennusvalmiina. Näin asennus paikan päällä valmiille perustuksille on nopeaa ja kustannustehokasta.

Näyttävä ratkaisu

Modulaariset mökit ovat näyttävän näköisiä sekä sisältä, että ulkoa. Eri moduuleja yhdistelemällä voidaan helposti toteuttaa kullonkin haluttu ja parhaiten soveltuva tilaratkaisu.

Osaava kumppani

Coverhallilla on pitkä kokemus vaativista asennusurakoista ja tiukan aikataulun kanssa työskentelystä. Kanssamme toteutat projektisi laadukkaasti ja itsenne näköisesti.