Toimitilat

Pienestä suureen

Koot alkaen muutaman kymmenen neliön pienhalleista aina tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin saakka. Valitse valmismalli tai suunnittele omien mittojen mukaan.

Kohteen ehdoin

Seinäkorkeus, leveys ja pituus voidaan toteuttaa tarpeiden mukaisesti ja hallin muotoa voidaan muuttaa. Näin halli voidaan myös yhdistää jo olemassa oleviin rakenteisiin.

Käyttökohteita

• Toimitilat
• Asiakastilat
• Auto-, vene- yms. myymälät
• Tuotantotilat

hallit ja teltat

Toimitilat

Hallirakenne mahdollistaa myös toimitilojen toteutukset tai laajennukset. Ilmanvaihdon ja eristyksen avulla tilat voidaan toteuttaa lämpimänä, joko tilapäiseen tai pysyvään käyttöön ja sisätila voidaan myös jakaa osastoihin tarpeen mukaisesti. Monipuolisten ovivaihtoehtojen ansiosta ratkaisu sopii erityisesti esim. autoliikkeiden tai muiden suurten laitteiden esittelytilaksi.

Runkorakenne

Hallien runkorakenne voidaan toteuttaa teräksestä tai alumiinista. Edullinen teräsrunko soveltuu hyvin pysyvämmän rakenteen toteutusmateriaaliksi kun alumiinin runkorakenne taas tarjoaa helpompaa siirrettävyyttä tarpeen vaatiessa. Kummankin materiaalin avulla rungosta saadaan kestävä ja niillä voidaan toteuttaa suuriakin tiloja ilman hallin sisätilaa rajoittavia kannattimia.

Tehdasvalmiiden elementtien ansiosta hallin pystyttäminen sujuu nopeasti eikä halli välttämättä tarvitse erillisiä perustuksia.

hallin runko
PVC-halli

Seinät ja katteet

Hallien rakenne mahdollistaa monipuoliset toteutukset alkaen kokonaan seinättömästä vaihtoehdosta aina sandwich-elementein eristettyyn lämpimään tilaan saakka. Yleisiä seinä- ja katemateriaaleja ovat säätä ja kulutusta kestävä PVC-muovi tai erilaiset metallit, hallin koosta ja käyttötarpeesta riippuen.

Myös kattovaihtoehdoissa on valinnanvaraa niin materiaalien kuin teknisten ominaisuuksienkin osalta, joiden avulla halli voidaan suojata vaikkapa auringonvalolta, sään vaikutuksilta tai lämpötilan vaihteluilta.

Oviratkaisut

Hallien rakenteisiin voidaan sovittaa erilaisia oviratkaisuja käyttötarpeen mukaisesti. Tavanomaisimpia ratkaisuja käyntiovien lisäksi ovat erilaiset nosto-ovet, jotka voidaan tarvittaessa toteuttaa vakiokokojen lisäksi myös kohteen mittojen mukaan, mutta lähes mitä tahansa muutakin oviratkaisua voidaan käyttää. Oviin on myös saatavana automatiikkaa, joka helpottaa kulkua halliin.
Hallin oviratkaisu
Hallin oviratkaisu
PVC-halli
PVC-halli

Valaistus

Hallien valaistus voidaan toteuttaa sen käyttötarpeen edellyttämällä tavalla. Perusvalikoima kattaa erilaisia kattoon tai seiniin asennettavia yleisvalaisimia, mutta myös yksilölliset toteutukset onnistuvat helposti hallien avoimen tukirakenteen ansiosta. Tilavalaisu voidaan toteuttaa myös osittain, mikäli hallin käyttötilat tätä edellyttävät.

Valaistukseen voidan myös vaikuttaa katemateriaalin valinnoilla, esimerkiksi polyesterikankaiden valonläpäisyominaisuuksien avulla.

Asiakaspalvelu

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja tarjoamistamme palveluista. Olemme avoinna arkisin klo 9 – 16.

Kaikki yhteystiedot