JUHLATELTAT

Erilaiset juhlateltat ja pagodit ovat oiva ratkaisu niin pienten kuin suurempienkin juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Mallistosta löydät laajan valikoiman malleja, joita yhdistelemällä voidaan toteuttaa lähes rajaton määrä erilaisia kokonaisuuksia.

Kestävää käytettävyyttä

Kestävän rakenteen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta pagodit ja juhlateltat tarjoavat hyvän suojan sääolosuhteilta. Teltat on helppo koota tai purkaa käyttöpaikalla, jonka ansiosta niiden siirtely tapahtumapaikasta toiseen sujuu nopeasti.

Kohteen ehdoin

Mallistostamme löydät ratkaisun alkaen pienistä pagodeista aina suuriin yleisötelttoihin saakka, jotka voidaan myös yhdistää toisiinsa ja näin luoda yksilöllisiä kokonaisuuksia käyttötarpeen ehdoilla. Kysy lisää vaihtoehdosta myyntipalvelustamme.

Käyttökohteita

  • Juhlateltat
  • Tapahtumat
  • Yleisötilaisuudet
  • Ruoka- ja juomahuollon tilat

RUNKORAKENNE

Hallien runkorakenne voidaan toteuttaa teräksestä tai alumiinista. Edullinen teräsrunko soveltuu hyvin pysyvämmän rakenteen toteutusmateriaaliksi kun alumiinin runkorakenne taas tarjoaa helpompaa siirrettävyyttä tarpeen vaatiessa. Kummankin materiaalin avulla rungosta saadaan kestävä ja niillä voidaan toteuttaa suuriakin tiloja ilman hallin sisätilaa rajoittavia kannattimia.

Tehdasvalmiiden elementtien ansiosta hallin pystyttäminen sujuu nopeasti eikä halli välttämättä tarvitse erillisiä perustuksia.

SEINÄT JA KATTEET

Hallien rakenne mahdollistaa monipuoliset toteutukset alkaen kokonaan seinättömästä vaihtoehdosta aina sandwich-elementein eristettyyn lämpimään tilaan saakka. Yleisiä seinä- ja katemateriaaleja ovat säätä ja kulutusta kestävä PVC-muovi tai erilaiset metallit, hallin koosta ja käyttötarpeesta riippuen.

Myös kattovaihtoehdoissa on valinnanvaraa niin materiaalien kuin teknisten ominaisuuksienkin osalta, joiden avulla halli voidaan suojata vaikkapa auringonvalolta, sään vaikutuksilta tai lämpötilan vaihteluilta.

OVIRATKAISUT

Hallien rakenteisiin voidaan sovittaa erilaisia oviratkaisuja käyttötarpeen mukaisesti. Tavanomaisimpia ratkaisuja käyntiovien lisäksi ovat erilaiset nosto-ovet, jotka voidaan tarvittaessa toteuttaa vakiokokojen lisäksi myös kohteen mittojen mukaan, mutta lähes mitä tahansa muutakin oviratkaisua voidaan käyttää. Oviin on myös saatavana automatiikkaa, joka helpottaa kulkua halliin.

VALAISTUS

Hallien valaistus voidaan toteuttaa sen käyttötarpeen edellyttämällä tavalla. Perusvalikoima kattaa erilaisia kattoon tai seiniin asennettavia yleisvalaisimia, mutta myös yksilölliset toteutukset onnistuvat helposti hallien avoimen tukirakenteen ansiosta. Tilavalaisu voidaan toteuttaa myös osittain, mikäli hallin käyttötilat tätä edellyttävät.

Valaistukseen voidan myös vaikuttaa katemateriaalin valinnoilla, esimerkiksi polyesterikankaiden valonläpäisyominaisuuksien avulla.

OSAAVA TIIMI APUNASI

Coverhallin pitkä kokemus alalta sekä vahvat kumppanit takaavat sinulle onnistuneen ratkaisun. Kauttamme saat apua suunnitteluvaiheesta asennukseen ja tarjoamme myös hallin elinkaaren aikaisen huolto- ja ylläpitopalvelun. Monipuolisen tuotevalikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan teille aina laadukkaan ja kilpailukykyisen vaihtoehdon.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä myyntipalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella kaavakkeella. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista.